voorbije activiteiten

 

 

   &

 

 

 

kick-off meeting in groot begijnhof
4 oktober 2015

kick off 00004De kick-off van zondag 4 oktober 2015 in het Groot Begijnhof te Sint-Amandsberg, die we samen met Baken organiseerden, heeft onze verwachtingen overtroffen. De sfeer was gezellig, de steun van politici hartverwarmend en de opkomst van kandidaat bewoners, vrienden en sympathisanten van Autimismus was een opsteker voor iedereen die aan deze dag meewerkte. 140 deelnemers: een succes.

 
  Lees meer

Voor Autimismus was het de gedroomde gelegenheid om het gebouw te tonen waar binnen ruim een jaar acht volwassenen met ASS zouden kunnen wonen. Het bezoek aan de site van Convent 22 in het Begijnhof, georganiseerd door het team rond Lieven Decaluwe, werd zeer gesmaakt.

Voor ons zelf was de rechtstreekse kennismaking met kandidaat-bewoners verhelderend na al die jaren van wachten en uitstel.  Iedere kandidaat bewoner die hoopte op een plaatsje in Convent 22 werd persoonlijk op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de evolutie van de selectieprocedure.

De kick-off leverde ons ook een aantal nieuwe vrijwilligers op die de handen uit de mouwen willen steken. Ze zijn meer dan welkom.