voorbije activiteiten

 

 

   &

 

 

 

conventival 22
21 september 2019

conventival 22 september 2019 In mei groeide het idee om een feest te organiseren om het tweejarig bestaan van Convent 22 te vieren. We zagen het groots, maar stuurden het steeds bij tot we ons concept vonden: “CONVENTIVAL 22”.
Het zou een feest worden van, voor en door Convent 22; een feest dat voor verbinding met familie, vrienden, kennissen, sympathisanten, buren en omwonenden zou zorgen. We wilden ook iets creatiefs doen, om te verkopen weliswaar, maar dat we zelf gemaakt hadden om onze eigen bijdrage te beklemtonen. Daarom hebben we winkeltasjes (binnenkort krijgt niemand nog een zakje in de winkel) beschilderd met onze creatieve hersenspinsels. Er moest ook muziek zijn, dus kozen we voor niet één maar drie optredens. Er moest ook iets voor de kindjes zijn: grime en volksspelen. Eten en drinken mochten natuurlijk ook niet ontbreken maar ook daar wilden we onze creativiteit in kwijt met huisgemaakte limonade, salade en taarten.

 
  Lees meer

met Autimismus naar Vecmont
9 tot 12 augustus 2019

vecmont augustus 2019Getuigenis van Tomas

Voor de negende keer organiseerden Riet en Ibrich een weekend voor mensen met ASS.We trokken naar Vecmont van 9 tot 12 augustus waar we logeerden in een oude, verbouwde pastorie, een prachtige locatie.
Bij aankomst maakten we kennis met enkele nieuwe gezichten die achteraf bekeken onze groep mooi aanvullen.
Riet, Linda, Marc en Marieken vergezelden ons om alles in goede banen te leiden en om voor onze maaltijden te zorgen. Wat waren ze aangenaam gezelschap! De eerste avond bewezen ze al hun kookkunsten met een overheerlijke spaghetti. Maar ook de quiz bezorgde ons een spetterende avond.

 
  Lees meer

opendeurdag convent 22
24 september 2017

convent22opendeurdag 01 Adriaan, Bart, Bob, Celien, Ibrich, Peter, Matthias en Sebastiaan... Zo heten de acht bewoners in Convent 22. Ze wonen er sinds 1 juni net zoals hun goede buren Ravi en Veerle.
Autimismus besloot uit pure tevredenheid met hen een feest te organiseren.
Enkele bewoners openden speciaal voor die dag hun deuren en hadden daarvoor hun optrekje extra gepoetst.

 
  Lees meer

kunstveiling ten voordele van convent 22
20 november 2016

kunstveiling 00001Dank zij de bereidwillige medewerking van 75 kunstenaars en hun aanbod van in totaal 92 werken werd de veiling voor Convent 22 van 20 november 2016 in het VAC te Gent een laaiend succes.

 

 
  Lees meer

kick-off meeting in groot begijnhof
4 oktober 2015

kick off 00004De kick-off van zondag 4 oktober 2015 in het Groot Begijnhof te Sint-Amandsberg, die we samen met Baken organiseerden, heeft onze verwachtingen overtroffen. De sfeer was gezellig, de steun van politici hartverwarmend en de opkomst van kandidaat bewoners, vrienden en sympathisanten van Autimismus was een opsteker voor iedereen die aan deze dag meewerkte. 140 deelnemers: een succes.

 
  Lees meer