AUTIMISMUS

 

° .

 

 

 

 

 

 

A U T I M I S M U S   vzw

 Vanaf 1 december 2023 gaan Autimismus vzw en Voluit vzw er samen voor onder de naam Voluit vzw.

www.voluit.be  Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 Autimismus vzw beheerde sinds 2017 Convent 22, een woon-en begeleidingsproject voor volwassenen met een autismespectrumstoornis. Na een intensieve periode van zoeken, onderhandelen, voorbereiden en beslissen wordt op 30 november Autimismus vzw ingekanteld in Voluit vzw. Voluit is de vzw die ontstaan is door de fusie tussen Obra|Baken en Den Dries. Autimismus als vzw houdt dus op te bestaan. Convent 22 gaat door op zijn elan! Naast de bestaande ondersteuning en begeleiding door Voluit vzw zal Convent 22 nu ook beheerd worden door Voluit vzw. Ook de samenwerking met het Groot Begijnhof en SVK blijft bestaan.

Convent 22 is tot stand gekomen door de hulp en de steun van velen, van jullie. We willen jullie daar ook nog eens VOLUIT voor bedanken. Ook nu nog doen sommigen van jullie regelmatig een gift. Jullie kunnen dit blijven doen op rekeningnummer BE10 7374 0921 0004 van Voluit vzw. Bij Voluit krijgen jullie bij giften vanaf 40 euro per jaar een fiscaal attest.

We danken jullie voor wat voorbij is. We kijken samen met jullie hoopvol en vol vertrouwen naar de toekomst voor Convent 22.

Het ontslagnemend bestuur van Autimismus vzw.